Trzeba zalatac dziury w administracji...
zaktualizowalem liste okazalo sie ze mamy nieco ponad 30 adminow na 8 serwow (upadlego zombie nie licze xD)
@ z ZM trzeba przeniesc na inne serwery wysle im pw gdzie chca miec @ bo nie oplaca sie zeby mieli @ na serwerze ktorego nie ma niech innymi serwerami sie zajma
trzeba albo wprowadzic jakies informacje na serwery ze jest otwarta rekrutacja (wyjatek ffa tam styka ludzi tym bardziej ze nowi raczej przejda testy;p) albo wprowadzic tego admina za kase bo nie ladnie to o nas swiadczy ze mamy tyle serwerow a @ prawie co nic...
2 sprawa = skonczcie do cholery jasnej zmieniac te nicki ludzom na forum bo potem pisze podsumowania raporty dostaje od nie wiem kogo musze szukac kto jest kto.... co tydzien im sie widzi nowy nick bo sie anime naogladaja i wymyslaja imiona jakichs dup mangowych i sie ciesza... 1 zmiana max do typa i tyle jeszcze dobrze uzasadniona a nie ja chce to mi zmien... moze od razu opcje w profilu damy zmin nick na foruem:| nie po to nick wybierany jest zeby go 1000 razy zmieniac tylko po to zeby osoba byla rozpoznawalna na forum a to raczej jest niemozliwe przy terazniejszych dzialaniach
Tyle ode mnie czekam na odp;p
i z gory przepraszam za literowki pisze z lapa dziewczyny i jakos nie umiem celowac niekiedy we wlasciwe literki xD za plaska ta klawiatura;p
No wlasnie z tym adminem na kase trzeba zaczac dzialac, ludzie odchodza, wakacje sie zblizaja bedzie wiecej botow na serwach itp
Anr napisz tylko czy sie zgadasz ze na twoje konto jc beda slac i ustalamy cene warunki i jazda z tym ;D
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-08, 16:08, w całości zmieniany 1 raz
1. Z adminami prawda, martwe serwery rozdzielić na inne ( wymagające większej opieki )
2. Proponuję zakaz zmiany nicków na forum bo się burdel zrobił tylko... wysłać PW do ludzi co zmieniali nicki, że za 3 dni ich nazwy na forum zostaną przywrócony do pierwszej formy jaka była zarejestrowana na forum i po 3 dniach zmienić. Po co komuś nick " blondynka " jak i tak do niego piszą sharp ....
3. Admini na kasę - ok. będzie za co opłacać domenę, serwer i reklamę FPSu ;D
4. Te konto jest przeznaczone pod FPS więc śmiało.
2. Proponuję zakaz zmiany nicków na forum bo się burdel zrobił tylko... wysłać PW do ludzi co zmieniali nicki, że za 3 dni ich nazwy na forum zostaną przywrócony do pierwszej formy jaka była zarejestrowana na forum i po 3 dniach zmienić. Po co komuś nick " blondynka " jak i tak do niego piszą sharp ....
Nie ma sprawy jutro to ogarne wszystko i bedzie jak trzeba.
15 zl rozumiem na czas nieokreslony i teraz takie pytania:
- czy po wplacie odrazu pelnoprawny admin (all flagi na serwie) i dzial VIP na forum ?
- czy bedzie musial ogarniac prace dla fps ?
I trzeba napisac mini regulamin dla takiego admina ze flagi z ranga moga zostac zabrane w kazdej chwili gdy kolega nie bedzie stosowal sie do regulaminu admina czyli po prostu bedzie burdel na serwie i robta co chceta. I dolary nie sa zwracane ofc
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-06-08, 23:30, w całości zmieniany 1 raz
Prace na razie nie ...
Jak będzie dobry admin, zaproponujemy mu posadę za darmo ( przedłużenie ) pod warunkiem pracy.
Zrobi się oddzielny dział VIP dla " Payacc admin "
2 sprawa = skonczcie do cholery jasnej zmieniac te nicki ludzom na forum bo potem pisze podsumowania raporty dostaje od nie wiem kogo musze szukac kto jest kto.... co tydzien im sie widzi nowy nick bo sie anime naogladaja i wymyslaja imiona jakichs dup mangowych i sie ciesza... 1 zmiana max do typa i tyle jeszcze dobrze uzasadniona a nie ja chce to mi zmien... moze od razu opcje w profilu damy zmin nick na foruem:| nie po to nick wybierany jest zeby go 1000 razy zmieniac tylko po to zeby osoba byla rozpoznawalna na forum a to raczej jest niemozliwe przy terazniejszych dzialaniach
anr napisał/a:
przystopujcie troche z tymi zmianami ok? bo juz sie na sb pluja o zmiany nickow a juz 1 kwestia zostala wyjasniona nie wiem dlaczego znow sie to zaczyna... wchodze na forum patrze jakis pakman 2 lata na forum niby a 1 raz taki nick widze oO pozmieniac spowroten nicki a jak chca zmiane to sms za 20 zl i juz przynajmniej cos z tego bedziemy mieli...
z rokcym to akurat zczailem ze to on bo juz wczesniej wspominal ze lubi maxa (taki DJ)... ale ten pac man to kto to jest?
http://fpscs.net/topics18...orum-vt8934.htm
jak juz zmieniacie nicki to tutaj zapisujcie kto jest kto, bo serio irytujaca jest ta niewiedza:D
No właśnie, jak już zmieniane są nicki to moglibyście uzupełnić tą listę. Ja zmieniłem teraz Kotce i uzupełniłem tych co wiem, że zmienili, bo niektórych "nowych" na forum z 50 postami nie kojarzę.
Chyba, że nie wolno zmieniać, ale nie widzę zapisku w reg. jeszcze :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum