Nr Użytkownika: 5958 Dołączył: 10 Wrz 2011 Posty: 5 Skąd: INTERNET
Post numer: #1Wysłany: 2011-10-08, 11:27 Taka mała propozycja
Zaaktualizujcie bazę banów z BL ;). Do pobrania tutaj:
Kod:
http://www.blacklisted.pl/getconfig.html
Po 1:
Kod:
http://fpscs.net/topics211/czukutien-vt12821.htm
Typ bezczelnie odpalony, wczoraj grał to jeździł po modelach graczy na +walku niezależnie od pozycji. Oczywiście zbanowany na starym blacklisted.pl i tam jest demko z wystarczającym dowodem (steam id z demka można wyciągnąć programem complexity player, jakby ktoś wątpił ;)) .
Po 2:
Admin serwera "dziadzia ;]". Sądząc po głosie dorosły typ, który tak potrafi głupoty chrzanić przez ten mikrofon, że się w głowie nie mieści. No więc:
Hmm !
Kolego a co ci przeszkadza u dziadzi ze cos nie raz zajebiscie głupiego powie ? przynajmniej jest bardzo smiesznie ! a ty tylko grasz grasz i grasz a jak ci zabiją to zraz ale ''fart'' albo ''zal bo bije'' !
Zastanów sie co piszesz i od dziadzi prosze sie odczepić ! chłopak jest sympatyczny i miły a ty nie :)
Wiem, wiem kolego, ze tam na bl jestem - nic nie poradze.
Jako admin troche nie sympatycznie, to wyglada i na Twoim miejscu rozumiem co chcesz przekazac.
Jestem na bl, poniewaz zamienilem sie z sympatycznym kolega steam`ami, gdzie On dal mi grac BF MW 2, a ja w zamian dalem mu cs-a.
Poszedlem na to, poniewaz bez konta e-mail nie byl w stanie zmienic mi hasla.
Jednak, po tak nie dlugim czasie - jak napisales, znalazlem sie w owym nieprzyjemnym miejscu.
Jesli sprawa jest tak bardzo bolesna, to moge poswiecic te marne zlotowki i zmienic steam na 2k13 :D
Tyle, ze sprawa "zaufania przez internet" jak widac na tej sieci serwerow jest strasznie odczuwalna.
Nikt nigdy nie powiedzial mi, ze jestem odpalony.
a ty tylko grasz grasz i grasz a jak ci zabiją to zraz ale ''fart'' albo ''zal bo bije'' !
Kiedy? Nigdy nie ryczałem, jak mnie ktoś zabił .
Cytat:
Zastanów sie co piszesz i od dziadzi prosze sie odczepić ! chłopak jest sympatyczny i miły a ty nie :)
Ojeju, bo ty mnie znasz w ogóle, co ? :D
Gościu, ty nawet na temat nie piszesz, nie mam zamiaru ci dłuzej odpowiadać.
Do Dziadzi nic nie mam, nie znam historii jego konta steam, nie twierdzę, że lata odpalony, wiem tylko, że przez mikrofon go czasem ponosi, ale nvm.
I chyba nie zrozumiałeś, bo nie chodzi tu o to, żeby się do niego "dowalać" .
Chodzi mi tylko o zaaktualizowanie banów, zazwyczaj jak sprawdzam sidy ze statusu przy full serwie u was to 1-2 gości bany na BLu, czyli strzelają i ruszają się jakby ich postać jeździła na wózku, ale info mają cud.
Ja sie nie gniewam, przeciez jako grasz mozesz miec opinie ;)
Wybacz, ze dlugo nie odpisywalem.
W tej kwestii musisz poprosic H@, aby zajrzal na ten temat.
Tymczasem, pozdrawiam i do uslyszenia na serwerze jak bede walic glupoty :D
____________________ [/URL]
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum