Post numer: #1Wysłany: 2009-06-09, 16:44 Skarga na Chmiela
otuż siedze sobie dzisiaj na Deathrunie dopiero co weszlam i patrze Chmielu co chwile kogoś zaczął slapować w celu przejścia mapy lub przeszkody której nie umiała dana osoba przejść. na początku sobie olałam ale gdy ja chciałam przeskoczyć na duście 90 to mnie tak fajnie zeslapował że spadłam. noi sie wqurzyłam więc powiedziałam dosłownie ku**a po to wam dali admina zebyscie sie bawili ?? że to jest żałosne itd noi dostałam bana na 5 min. nie chodzi mi tu o bana tylko o tą ich głupią zabawe w slapowanie. albo kolejna rzecz była mapa coś dam darkside. noi chcieliśmy zvotować w consoli mape to zaraz pan szanowny admin Chmielu napisał na biało żeby nie votować ze wybraliśmy to mamy grać. po jakiś 3 minutach zmienił on mape bez voty i pytanie na deathrun_horror. co to kurde za samowolka już mnie pomału zaczyna wqurzać pan szanowny admin chmielu. nie wiem czy w dobrym dziale napisalam jak nie to to przenieście,
Z poważaniem Sarcia :)
Ostatnio zmieniony przez Sarcia 2009-06-09, 16:46, w całości zmieniany 1 raz
W dobrym dziale napisałaś, ale jeżeli nie masz screena gdzie można zobaczyć to o czym mówisz lub świadka zdarzenia, to raczej wiele nie uzyskasz. Chociaż ja kiedyś długo grałem na deathrun'ach i czesto zdarzają się takie sytuacje.
BTW Powinnaś pisać według wzoru.
Ostatnio zmieniony przez Osiem 2009-06-09, 16:50, w całości zmieniany 1 raz
[ Dodano: 2009-06-09, 16:56 ] Aki, haha ty wes mnie nie rozsmieszaj!! np podpalona podeszla i mowi mozesz mi pomuc to slapowal !! ja tylko podeszlam do pulapki to mnie zaczol slapowac !! a nikt po pul minuty na pewno tam nie stal !!
^.^ Chmielu hmm. wogle koleś jest niezły ma adma i jest pępkiem świata ;] była taka sytuacja na temple jak Chmielu był w TT, chmielu mówi że na kosy a koleś bodajze nick xxx przeszedl mape i zabil go normalnie z pompy na co chmielu zareagował banem lub kickiem nie pamiętam
do tego nie mam dowodów ale jestem pewien ze sporo osob moze to potwierdzić ;]
____________________ W p****u ulicznych przygód w poszukiwaniu wygód, Gdzie w tajnych samochodach śmiga nie jeden przygłup, Gdzie spryt i charakterność to nieodłączny atrybut, Historie prosto z chodnika co mają dwa zakończenia, Jesteś zarobiony albo idziesz do więzienia, Dużo farta pozdrowienia dla osób nam bliskich, ZA LUDZI Z CHARAKTEREM JUŻ POLANE KIELISZKI ! Piona!
Szanowna Pani Sarciu jak widać na ostatnim screenie Mapa: Deathrun_dust_2009.
Na tej mapie jak sie odpowiednio rozpędzisz mozesz wyskoczyć na obszar na ktorym są bronie dla CT, Aki' probował przeskoczyc więc mu w tym przeszkadzałem.
A co do zmiany mapy nigdy tak nie robiłem że zmieniałem mape wedle własnego życzenia, choć prawdąjest że zgłaszam otwarcie sprzeciw votowaniu mapy którą sami wybrali, a że akurat był to trudny darkside to nie moja wina że nie dajecie na niej rady.
Co do ciebie to prawda dostałaś slapy ale po upływie 30 sec.
A Ban za przeklinanie był za twoje "kur.." skierowane w moją strone.
Tyle mam do powiedzenia w tej sprawie.
Biceps co do twojego posta, na innych serwach DR za niestosowanie sie do zasad free=kosy jest ban a ja dałem mu tylko kicka by dać mu do myślenia.
I wcale nie zachowuje sie jak pępek świata.
Ostatnio zmieniony przez Chmielu 2009-06-09, 17:08, w całości zmieniany 1 raz
Z tych screenów zbyt dużo nie wynika, zresztą admin ma prawo slapować lub slayować gracza, jeżeli ten stoi przed pułapką podan pół min (jw). W takiej sytuacji przydaliby się jacyś świadkowie, którzy by to potwierdzili. Chmielu miewa czasem napady manii wielkości, ale bez dowodów bym go nie osądzał.
haha chmielu to zes mnie rozbawil buhahaha hmm a wytlumaczysz mi to: pani Podpalona mówi Chmielu pomurz mi a ty odrazu slap. a po 2 ja nie stalam przed 90 bo nie jestem BOTEm i umiem to przeskoczyc ja sie rozpedzilam a ty mnie zeslapowales ze spadlam. a to kur to byl przecinek w zdaniu bo widze ze masz skleroze bo powiedziałam : Ku**a to jest żałosne po to wam admina dali żebyście sie nim bawili ?? Czy mugłbyś sie ku**a uspokoić ?? mnie nie obchodzi ban ale twoja zabawa na serwerze. po 2 jeśli ktoś ci powie : zmień mape na cos tam to zmieniasz ?? hmm bo jesli wiem to wedle życzenia 1 osoby mapy sie nie powinno zmieniać co najwyżej vote zrobić a tu bez voty: zmiana mapy na deathrun_horror.. hmm wiesz co nastepnym razem demko nakrece co ty na to ?? bo jesli ssy sa slabe chociaz cala str slapowania jest a jesli wiadomo to wystarcza z 4 slapy by ktos spadl jesli nie umie przeskoczyc to to jest bhardzo dziwne...
Ja proponuje zamknąć ten temat, a dlaczego? dlatego że na dr będą nie potrzebne spięcia już do takich dochodziło, ale powiedzcie mi jedno dlaczego wy winicie chmiela?? Byłem przy tej sytuacji i chmiel slapował akiego jak był w tt ( bo wyskakiwał po bron ) żebyście nie jęczeli, żeby mu dać bana ^^za to ze wychodzi za mape,resp jak kto woli. Reszta slapów była uzasadniona, kto stał dłużej niż 30 sec dostawał slapy, więc po co się kłócić czy coś, tyle z mojej strony.
ps: te ss to co to niby ma być xD?
//
aha to demka ^^
//
tak droga koleszango ja tesh slapofauem, ale ja slapofalem nivea ^^ i afkeruf, polecam słownik ortograficzny.
____________________ by 3^k
Aleś se podpis zajebał:D
Ostatnio zmieniony przez MagiC* 2009-06-09, 18:55, w całości zmieniany 2 razy
hmm jak chcesz to moge tez wrzucic ss jak slapowal Podpalona bo nie patrzalam akurat kogo on slapuje... hmmm dowud na to ze slapowal ?? jak chcecie mam to juz tak szczerze w glebokim powazaniu bo widze ze jak kolega to nic nie bylo... a ty magic swietty nie jestes bo tez slapowales. trudno nastepnym razem przyjde to z demkiem
Ku**a to jest żałosne po to wam admina dali żebyście sie nim bawili ?? Czy mugłbyś sie ku**a uspokoić ??
Takie slowa z ust dziewczyny? To chyba nie przystoi ;)
#Topic:
Nie umiesz przeskoczyc '90', to po co grasz na tym serwerze? Kazdy wie, ze chyba na kazdej mapie DR jest chociaz jeden taki skok. Tak wiec po co psuc komus zabawe i nie potrzebnie przedluzac rozgrywke, stojac po minute przed pulapka i proszac az Ci ja tero z laski swojej otworzy. Dodam jeszcze, ze nie bylo to calkowicie skierowane do Ciebie Sarcio, a do ogolu grajacego na tym serwerze.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum