Nr Użytkownika: 2410 Dołączył: 07 Maj 2009 Posty: 4 Skąd: z europy ;p
Post numer: #1Wysłany: 2009-05-07, 16:21 amx_banip (69)
Twój nick w grze : amx_banip (69)
Serwer: ffa2 + bf2
Kto ukarał : aj dont noł chyba Arturo czy jakos tak bo widziałem na spec.
Sposób kary : ban
Czas kary : chyba perm. Bylo napisane added to ban list.
Mapa : nie pamietam :D miałem zlozyc wczesniej skarge ale przy robieniu konta mi sie emaile pomylily a trzeba aktywowac konto.
Godzina : cos okolo 15-stej
Data : 7 maj
Powód kary : nie wiem, nie mialem robionych ss, a powodu nie podał
Treść odwołania : Prosil bym o unbana a przynajmniej o wytlumaczenie dlaczego dostalem bana.
Według mnie słusznie dostałeś bana grałem z tobą i wiem że miałeś wh bo co chwile strzelałeś przez ściany w kogoś kogo nawet nie widziałeś każdy potwierdzi że zasuwałeś na wh.
śmieszny jesteś, nie każdy jest botem który strzela dopiero jak kogoś zobaczy... mam dobre słuchawki i słyszę dobrze nawet jak ktoś przybliża awp/scouta jeśli jest trochę dalej ode mnie. Jeśli ma admin podejrzenie to niech zrobi Screenshoty a nie banuje od razu. Jeśli nie ma dowodu nie powinien banować. Proszę o wypowiedź jakiegos admina.
Tez wtedy gralem, widzialem, ze ogarniasz jak dla mnei nie byles troche podajrzeny, wiec admin powinien ss zrobic, a nie odrazu ban.
Z tego co mi wiadomo to jesli admin poderzewa cie o wh powinien zrobic ss, a jesli o aima to demko, a z nim na forum.
Z tego co mi wiadomo to jesli admin nie wstawi w ciagu 24h na forum dowodow na twoje czitowanie, to unban powinien poleciec.
Oj nie ladnie Arturo nieladnie.
#To nie mozna bylo ss zrobic, jak chodzi o wh, chyba po to jest ten plugin. xD
##Jak zrobie moj filmik to zoabczysz jakie ja skany daje z AWP
Nagralem Ci demko, bo grales na wh. Potem Cie zbanowalem i jak chcialem spisac twoje ip to przypadkowo zacząłem nagrywac nowe demko o tej samej nazwie. Wiec tego starego nie mam. Czyli dowodu nie ma wiec pewnie bedzie unban ;/
# Nomak nie zrobilem ss'ow bo koles na zywca po scianach nawalal -.-
Ostatnio zmieniony przez Arturo 2009-05-07, 19:43, w całości zmieniany 1 raz
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum