Post numer: #1Wysłany: 2008-09-04, 16:36 Prosze o wyjasnienie
Mam taka sprawe gdyz wczoraj okolo godziny 22:30 poprosilem ducha o bana na 30 min ^^ bo kuzyn u mnie spal a nie chcial wyjs z cs wiec wpadlem na ten pomysl . No i teraz mam taki problem gdyz duch dal mi niewiem na ile tego bana teraz np. pokazuje mi ciagle ze serv jest off-line .Prosze aby zostalo to jakos wyjasnione gdyz chce juz pograc na servie :)
Nie ja nie uzywam zadnych czitow screena tez nie dostalem mowie ci moj kuzyn ma 10 lat i moja mama kazala mu isc spac ale on nie sluchal i dalej gral w cs .Jak kompa wylaczalem to darl sie na caly blok dopiero jak duch dal mi "tego proszonego bana" powiedzialem kuzynowi ze gra sie popsula i jutro sobie pogra. I tyle tylko niewiem czemu ten ban taki dlugi ;/
tak jak Kill napisal masz bana a dostales go na hmmm pomysle nie perma ale jakos takiego 2 tygodniowego :) next time nie pros o bana zeby nie dostac pod przypadkiem perma odemnie albo od kogos innego , temat do zamkniecia bo nie ma czego tu wyjasniac "Prośba o bana = perm albo kilku tygodniowy odpoczynek od gry"
Ps swoje sprawy rodzinne nie zalatwiaj przez gre i przez nas . Dobre slowo albo wylaczenie kompa przez zasilacz wystarczy :P
/////////Maxi////////
odbanowalem
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum