____________________ Nauczcie się pisać na admin say, czyli wciśnijcie klawisz U, dajcie znak @ i napiszcie info adminowi o waszym podejrzeniu
hej hej chu** :D
Wiec jesli chcesz takie mniej wiecej oficjalne napisy :D to troche poczekasz jeszcze
obojetne mnie to czy oficjane czy tez nie porpstu chce je po polsku, a ze premiera w polsce byla 6 listopada myslame ze juz dawno bd napisu, a tu nim, ;-/
A wiem, ze sa bo kompel mojej kolezanki ma juz go od dawan z polskimi napisami tylko ze on gdzeis teraz wyjechal, a chcelismy sobie zrobic dzisiaj maraton z rec 2 ;/
ja poszperalem po necie i goscie napisali ze dorbym programem do wyszukania jest NapiProjekt podobno wyszuka napisy ktore trzeba dopasowac nie wiem moze sie sprawdzi
____________________ <__/''CS-KING''\__>
ONLY C.S <---- dla niego żyję...
Gość Feel RespecT To Me
ja poszperalem po necie i goscie napisali ze dorbym programem do wyszukania jest NapiProjekt podobno wyszuka napisy ktore trzeba dopasowac nie wiem moze sie sprawdzi
napiprojekt nie jest taki dobry bo on przeszukuje napisy tylok w swojej bazie danych, lepszy jest bestplayer, bo ten przeszukuje wszystkie stronki z napisami, ale znajduje mio tylko jakies angielskie i portugalskie :(
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum