Misiek wpada mniej więcej raz na miesiąc, wiec jego się nie spodziewaj. Jeśli chcesz go pogonić, było napisać do admina na gg. Ewentualnie, poprosić o sprawdzenie innego admina z tego serva. Skąd ktokolwiek ma wiedzieć że 193.33.176.100:27015 to ffa? Nie lepiej napisać 3 literki zamiast rząd cyfer które mało potrafi rozpoznać? Nie każdemu chce się patrzeć czy to ten czy inny serv.
Dodatkowo, nazwa tematu sugeruje mi jedno: Nie klikać tutaj, po co się męczyć kimś kto nie potrafi nawet dobrze sformułować zawartość postu.
Jak dla mnie, bez modyfikacji i wh. Na ostatnim ss coś dziwnie nikogo ze swoich nie widać na radarze, coś jakby wyrzuciło już na speca ale jeszcze w grze widać. Ale, skoro data modyfikacji nie została zmieniona to pewnie jest normalne.
Na ffa nie jestem adminem więc o unban proś kogoś innego.
Ostatnio maxi king all right dał mi bana i w czasie 2 godzin mi go zdjął , to po co misiek daje bany jak nie może nawet tego wyjaśnić... I według mnie to admin powinien odwiedzać często forum , a z tego co mówisz to misiek się nie przykłada skoro tak rzadko wchodzi. Przepraszam że tak powiem ale mnie to nie obchodzi co wy z tym zrobicie grałem czysto chcem unbana nie ważne przez kogo dogadajcie się między sobą ADMINI.
[ Dodano: 2009-04-30, 18:34 ]
Co z tym unbanem mam czekac miesiac zeby pograc? Co za admini wogole.... :/ ogarnijcie to.
[ Dodano: 2009-04-30, 18:36 ]
Co to ma byc czekam 2 tygodnie na unbana.... Co to z admini wogole ? ogarnijcie sie i mnie odbanujcie bo mam ochote pograc a przez wasze niedopilnowanie obowiazków nie moge. Zrobcie cos z tym !!!
Reklama Zareklamuj się w FPSproject.com
Zostań naszym :
* Partnerem
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum