jak mogą być świecące modele jak mnie banowaliście jakieś 2-3 miesiace temu i nie było żadnego ale, modele ściągnołem jakiś rok temu z fpsbanana, nawet mam sharp poprzedni ss na italy i nie mialałeś żadnego problemu. >> > poprzedni ss
ale przypuszczalnie mamy mape de_train, i z daleka nie widac gracza albo widac tylko nie wiadomo jaki to team
a przy takich modelach gracze sa widoczni z 2 razy wiekszej odleglosci i odrazu mozna zobaczyc czy to ct czy tt
to ulatwia gra troche jak wh
czyli niby jak koles stoi w ciemnym miejscu np. de_train pod pociagiem normalnie go trudno dostrzec a jak masz te modele to one scieca i widac je normalnie jak switliki czy jak!? i moge je zauwazyc jak stoi za sciana w ciemnym miejcu bo łuna jaka wydziela wychodzi poza sciane??
____________________ NIE PIJE W MAŁYCH ILOŚCIACH.!
....WANDZYN.!
czyli niby jak koles stoi w ciemnym miejscu np. de_train pod pociagiem normalnie go trudno dostrzec a jak masz te modele to one scieca i widac je normalnie jak switliki czy jak!?
Heh, moze nie jak swietliki, ale jest to duże ułatwienie gry, bo w takim razie po co by ktos to brał ???
DING-DONG napisał/a:
i moge je zauwazyc jak stoi za sciana w ciemnym miejcu bo łuna jaka wydziela wychodzi poza sciane??
Tego raczej nie
Ostatnio zmieniony przez Fayrant 2009-01-28, 15:40, w całości zmieniany 1 raz
no moze przesadzilem ze duze, takie jak WH czy AIM, ale cos takiego jak jakis skrypt np. zmiejszony recoil.
Bylo juz pare takich osob tu i dostalo za to perma.
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum