Post numer: #1Wysłany: 2009-02-19, 07:25 Game Over | Admin
Cześć mam na imię : Michał
Pochodzę z : Dębicy
Mieszkam aktualnie w : Dębicy
Urodziłem się : 06.05.1990
Czyli mam lat : 18,5 :]
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : 2 lata
Gram na (steam/nosteam) : NonSteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : Gram często na serwie i często jest tak że padają nie cenzuralne słowa lub kłótnie które do niczego nie prowadzą i przyda sie taka osoba która by utrzymywała kulture na serwerze
Byłem już adminem na serverach : Nekropolia (serwera już nie ma , stąd nie mam tam juz Admina:]) , Własny serwer klanowy
Poświęcam dziennie grze : 2h-6h
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Nie jestem jakimś dzieciakiem który nie wie co to AMX ...
O sobie mogę powiedzieć, że : hmmm... nie wiem co mam tu napisać ale myślę że moge o sobie powiedzieć tyle że "Kto nie dąży do rzeczy niemożliwych , nigdy ich nie osiągnie" :] taki cytacik mi sie przypomniał :P:P :)
Dla innych graczy jestem : Miły , nie prowadze kłótni / sprzeczki która nic nie wniesie , szanuje wszystkich graczy , ponieważ chce aby oni szanowali mnie...
Jeżeli uważasz że powinienem dostać Admina , daj + . jeżeli uważasz że jestem BooTem i nie zasługuje na Admina daj - :]]
"POLACY! Nie bojcie sie zetrzec plwocine z Waszych twarzy.
Ci, którzy Was nienawidza, musza falszowac historie Polski,
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum