Post numer: #1Wysłany: 2009-04-06, 22:06 vDk na admina ^^
Cześć mam na imię : Krystian
Pochodzę z : BIALYSTOK
Mieszkam aktualnie w : BIALYSTOK
Urodziłem się : 04.03.1992
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike (lat/miesięcy/dni) : TAK Z 3 LATKA
Gram na (steam/nosteam) : steam STEAM_0:1:14602670
Chcę zostać adminem bo : często na serwerze nie ma żadnego admina, a ludzie nie przestrzegają regulaminu (tj. strzelają z respa itp)
Byłem już adminem na serverach : Dużo ich było
Poświęcam dziennie grze : 4-6h?
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : ogarniam obsługę admina w 99% nie jestem stronniczy, karam wszystkich co robią źle.
O sobie mogę powiedzieć, że : nadawał bym się na admina tak jak up ;]
Dla innych graczy jestem : dobrym kumplem (mam nadzieję) :P
+ coś od siebie : Jestem miłym przyjaznym , opanowanym i konsekwentnym graczem , który nie lubi gdy łamie się zasady. Wybierając mnie na admina nie pożałujecie.
Z poważaniem. vDk
Ostatnio zmieniony przez vDk 2009-04-06, 22:12, w całości zmieniany 1 raz
A zauważyłeś taki mały szczegół , że ja nie składam podania na admina forum tylko na admina w grze ? Może na forum nie mam przesiedzianych godzin za to mam przesiedziane na serwerze i chyba to się liczy.
A zauważyłeś taki mały szczegół , że ja nie składam podania na admina forum tylko na admina w grze ? Może na forum nie mam przesiedzianych godzin za to mam przesiedziane na serwerze i chyba to się liczy.
Tutaj raczej powinien być warn za wypowiadanie się w swoim temacie o admina, co do mojego zadania: No często cię widzę, lecz poczkeam na wypowiedzi innych.
Jak najbardziej się z Tobą zgadzam że nie składasz podania na admina forum tylko serwera, lecz forum też jest ważne, na serwerze tylko pilnujesz a na forum robisz 1000 innych rzeczy o których dowiedziałbyś się gdybyś dostał admina.
Fajnie że jesteś dobry w CSa ale jak narazie jesteś zarejestrowany na forum od godziny i napisałeś 2 posty z czego jeden powinien być ukarany warnem za nieznajomość regulaminu.
Pokaż nam że warto Ci zaufać i dać admina(na forum). Jak narazie jestem na NIE
przemilczac lub przeinaczac niewygodne dla nich fakty lub po
prostu lgac, aby moc Was zniewazac!"
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum