maxi nie placz moze sie sprawdzi... ty tez za duzo lat nie miales jak @ dostales;p tez byli wszyscy przeciwko ale szanse dostales i sie sprawdziles wiec ciiii:p po glosie na 14 latka nie "wyglada" wiec sie ludzie nie kapna ze dziecko xD
co do vote dalem wszystkim na tak jak sie im robic nie bedzie chchialo to i tak szybciej wyleca niz sie dostali:]
Na Nie:
Bury- po tym co ostatnio zobaczylem, co wypisywal na czacie uwazam, ze sie w ogole nie nadaje. Kultury zero...
Sensation- nadal statsi
Nie zaglosowalem na:
Misiek
Kalantin
Suski
Sensation sam nie wiem dzisiaj gralem na diablo on byl i jakis dzieicak klnal mowie banuj typa za kulture a ten "ajjjj tam po co -.-" albo pozniej pisze mu zeby skanowal typa bo na wh jedzie a ten zaraz zaraz minely 4 rundy nawet go nei sprwdzal i sobie poszedl wg mnie ten admin mu tylko po slota
To co ja dzis widzialem na FFA pod fejk Nickiem to juz troche przesada.
Jak dla mnie to musza sie jeszcze troche nauczyc adminowania.
Spekty siedza po 10 min na servie i nic tylko pojawia sie informacja zeby weszli do gry,
koles biega z aimem z 3-4 rundy i co Nic dopiero gdy wszyscy mowili ze jest cziter to wtedy dostal bana
musza szybciej reagowac na to co sie dzieje na servie
* Graczem
* Użytkownikiem Mało ? to zostaw u nas swoja reklamę !
Przejdz do dzialu Kontakt
i postaraj sie z nami tworzyc portal.
Miejsce na Twoja reklame. W razie pytań lub chęci nawiazania współpracy pisz : gg: 7892651
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum