Nr Użytkownika: 281 Wiek: 21 Dołączył: 29 Mar 2008 Tematy: 0 Posty: 31 Skąd: KC/BP
Post numer: #1Wysłany: 2008-06-16, 15:51 WeeD | Admin
Cześć mam na imię : Kamil
Pochodzę z : Kornicy Nowej
Mieszkam aktualnie w : Kornicy Nowej
Urodziłem się : 30 marca 1991 r w Białej Podlaskiej
Czyli mam lat : 17
Gram w Counter-Strike : 9 miesięcy/14 dni
Gram na (steam/nosteam) : nonsteam
Chcę zostać adminem/aslotem bo : serwer jest nowy i mogę się na nim wykazać
Byłem już adminem na serverach : niestety nie
Poświęcam dziennie grze : z reguły weekendowy gracz (2 godz)
Jestem pewien iż warto mnie wybrać bo : Można na mnie polegać i mżna mi zaufać.
O sobie mogę powiedzieć, że : jestem grzecznym i dobrze ułożonym chłopcem (!)
Dla innych graczy jestem : w porządku, nie klnę w grze, szanuję przeciwnika
+ coś od siebie:
A więc: serwer jest nowy i z reguły nie ma na nim nikogo. Postaram się go trochę rozreklamować. Poza tym to jest dla mnie dobra szansa na wykazanie się w nowej i odpowiedzialnej roli, jaką jest @. Zaczynają się wakacje, z codziennym wchodzeniem na serv nie będzie problemu. Sporo ludzi może mnie nie znać, gdyż grałem przeważnie na HS-ie (byłem tam 44), ale zacząłem się ostatnio i na 4fun pokazywać. Sądzę że i tak będę mieć małe szanse na dostanie stałej funkcji, ale może jakiś Test Admin?
Wszystko w waszych rękach.
Proszę o wypowiadanie się w temacie.
Ja też na nie - nie znam Cię ni z serwera ni z forum, nie masz doświadczenia, adminów jest strasznie dużo, ale czasami bywa, że nie ma ani jednego - ale grając 2 godziny w weekendy raczej tej sytuacji nie zmienisz...
A jeżeli chcesz rozruszać i reklamować nowy serwer tau to możesz robić to bez admina - bynajmniej mi nie jest potrzebny do reklamowania...
Ostatnio zmieniony przez Dyzm@ 2008-06-16, 17:54, w całości zmieniany 1 raz
WeeD, wydaje mi sie, ze temat zalozyles za wczesnie. Najpierw daj sie poznac innym graczom, a potem mozna cos myslec. Na 4fun tez zagladaj, a nie tylko HS
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum