Post numer: #1Wysłany: 2010-04-23, 13:40 nowa mapka de_italy2
to znowu ja i teraz mam nadzieje że ta mapka wam się spodoba
nazwa mapy: de_italy2
max liczba graczy:32
tryb mapy:Bomb/Defuse
określam mapkę na:10/10
od siebie dodam że to jest mapka jak cs_italy tylko przerobiona na de_italy i dodano parę nowych miejsc i przejść. Myślę, że wam się spodoba może tamte poprzednie nie były dobre ale uważam, że tą warto dodać na serwer
italy jest malo lubiana mapa a wiec dodanie kolejnej jej nieudanej wersji jest bezsensu... widziales kiedys w vote ta mape? chyba tylko jak ja sam je robie.... NIE NIE NIE NIE NIE
____________________ rano ---> cs
w poludnie --> cs
wieczorem --> cs
w nocy --> cs
cs-oholik:)
hehe
nie lubiana mapa i tych nowych map jest dużo i na nich nie gracie albo sciągają się po 5 min
Ja był bym za zmniejszeniem ilości map na serwerze do tych które sciągają się poniżej 2 minut i są często wybierane bo to bez sensu jak wybieracie nową mapę i uciekacie bo się sciąga 5-7 minut.
Jestem na tak, pod warunkiem, ze liczba kur na mapie się zwiększy :D
a tak mówiąc całkiem poważnie to wdaje mi się, że ta mapa nie zostanie przyjęta z entuzjazmem przez wielu graczy, którzy zwykłe Italy wybierają bardzo rzadko.
Raczej większość graczy wybiera standardowe mapki typu de_dust, de_dust2, nuke, kabul itp :)
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum