Ja grałem w Lineage II odkąd się pojawił, ale ostatnio zakończyłem swoją zabawę z tym już (jakieś pół roku temu... bo w końcu ile można). Słyszałem co prawda, że nowy Chronicle wyszedł więc można by obczaić.:)
Ja rowniez w l2 lupalem juz od C1. Nie pamietam nazw servera. Jakos we wakacje jeszcze gralem w C5 na supremeL2.
Gra to chyba najlepsza w jaka gralem jesli chodzi o mmo. Ale niestety jak kazda inna po jakims czasie sie nudzi.
Ja mam l2 na kompie, moim zdaniem jest to najlepszy mmorpg. Gralem w l2 jakis rok teraz tak od czasu do czasu zagladam bo mi sie narazie znudziło. Gralem na serwach Graveland, Everlast. Obecnie jest juz "gracia" to chyba jest c5 (nie jestem pewien).
L2: c1, c2, c3, c4, c5, interlude, kamael, hellbound, gracia part1, gracia part2(nie dlugo bedzie juz na offie narazie jest na test serwerach), gracia part 3(w przyszlosci). Ja osobiscie gram od c3 na poczatku gralem na Dragon-Network(nightmare) a aktualnie gram na offie(teon) jezeli ktos gra to niech mi poda nick moze jestemy w tym samym klanie ...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum